Ærlig talt – S4:E19 – Nye Perspektiver på Forspil og Sexstillinger med Aviaja Thyssen

I denne spændende episode af “Ærligt Talt” inviterer værterne Linda Moes Hansen, Fie Kolding, og Michael Fray den kommende sexolog og forfatter Aviaja Thyssen til en dybdegående samtale om seksuel intimitet og kommunikation i parforhold. Aviaja, som allerede har udgivet Dately’s første bog “50 sexstillinger” og har netop skrevet endnu en, deler sine indsigter og erfaringer med at hjælpe par med at udforske deres seksuelle forhold.

Dately’s første bog, “50 Sexstillinger,” er designet til at inspirere par til at udvide deres seksuelle repertoire med enkle og ikke-pornografiske tegninger og beskrivelser, der gør det let for dem at prøve nye stillinger sammen. Den nyeste bog med 50 forspil, udforsker forskellige former for forspil og intime udfordringer, opdelt i kategorier som klassikere, kinky lege og spontane overraskelser. Begge bøger er skabt med henblik på at hjælpe par med at kommunikere om deres seksuelle ønsker og grænser på en sjov og engagerende måde.

I episoden diskuterer Aviaja og værterne vigtigheden af at have åbne samtaler om sex og hvordan disse bøger kan fungere som et værktøj til at starte sådanne samtaler. De taler om, hvordan seksuel lyst kan variere, og hvordan man bedst kan udtrykke sine ønsker og behov overfor sin partner. Aviaja introducerer konceptet med en “sex-menu,” hvor par kan skrive ned, hvad de har lyst til, og dele det med hinanden for bedre kommunikation og forståelse.

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *