Linda Moes Hansen

Mød Linda Moes Hansen

Linda er certificeret sexolog fra Joan Ørting sexologuddannelse, og fungerer nu mentor for sexolog studerende hos Joan Ørting.

Ud over opgaven som mentor og sit engagement i podcasten ærlig talt, tager Linda også imod klienter.

Linda ligger i terapien vægt på sin rolle som facilitator for klientens egen udvikling. Det er når vi får hjælp til at sætte ord på vores følelser at terapien virker. Linda er empatisk og rummelig og tilstræber at skabe et trygt rum hvori klienten kan åbne op for at det som der kan være svært at tale om normalt.

Linda’s new age spirituelle tilgang til livet smitter også af i hendes arbejde som terapeut. Hvor hun blander sin viden fra psykologiens verden med østens mystik.

Du vil i podcasten ofte høre hende beskrive sine kropslige bevægelser, som hun bruger til at understrege sine pointer når det handler om det er ligger mellem himmel og jord.

Linda har brugt mange år af sit liv på at rejse ud i verden, og har gennem sine rejser lært at kommunikere med mennesker af alle typer, fra forskellige baggrunde og sociale lag.

Når ikke Linda har terapeut hatten på arbejder hun som hjælper for borgere med funktionsnedsættelser og er en støtte i hverdagen for disse ved at agere arme og ben.

Linda hoved interesse er:

  • Yoga og tantrisk livs filosofi.
  • Epigenetik.
  • Psykologi.
  • Mindfulness.
  • Natur terapi.
  • Kognitiv terapi.

Linda interesserer sig for hvad der rører sig af nyt indenfor New Age verdenen. Og er meget optaget af hvordan vi ved hjælp af fokuseret opmærksomhed kan ændre vores tankemønstre, og skabe en mere positiv virkeligheds opfattelse.

Forfattere som Louise Hay, Debbie Ford, Deepak Chopra og Eckhard Tolle har været store inspirations kilder for Lindas menneskesyn og tilgang til healing og terapi.

Linda kan træffes her:

Mail: lindamoeshansen@gmail.com 
Telefon: 29928963

Se hjemmesiden for info, priser og booking.
www.lindamoeshansen.dk