Mette Hertz

Uddannet og certificeret sexolog hos Joan Ørting.

Jeg vil beskrive mig selv som nysgerrig og livsglad og meget passioneret indenfor sexologiens verden. Jeg har i mange år drømt om, at lave en podcast og er dybt taknemmelig for, at det nu er blevet til virkelighed.

Tilmed indenfor et emne jeg brænder for og så endda med 2 mennesker jeg holder utrolig meget af.

Grunden til jeg blev sexolog, var min store passion for forholdet mellem mand og kvinde og os mennesker i det hele taget. Jeg kan ikke få nok af, at betragte den måde vi mennesker reagere på hinanden.

Jeg er nysgerrig på de redskaber vi kan bruge og derved, med få justeringer i vores adfærd og mønstre, kan ændre både vores syn på os selv og andre.

Jeg ønsker, at vi skal blive bedre til, at tale om sex og vi skal rumme hinanden og turde se ind i andres øjne og sind – også selvom vi ikke forstår hinandens udgangspunkt, men se det fra vores eget.

Jeg har altid været god til, at skabe gode relationer til andre mennesker og sætter en stor ære i kunne rumme de mennesker, jeg møder på mig vej. Vi har alle hver især vores at kæmpe med, og i mit arbejde med mig selv og mine egne udfordringer og barriere har jeg opdaget mig selv på en ny måde og lært en masse, som vil kunne hjælpe andre i arbejdet med dem selv.

Min mission er at være kærlighedskriger og bane vejen frem for kærligheden til os selv og hinanden.

Jeg kan kontaktes på mail: mettehertz85@hotmail.com eller telefon 26825149, for at lave en aftale om terapi, oplæg eller events.

Du kan også læse lidt mere om mig på min hjemmeside: mettehertz.dk